パリのフォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンク内のレストラン3店が欧州で初めて誰もが望むミシュラン賞を受賞

フォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンク (Four Seasons Hotel George V)

パリのフォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンク内のレストラン3店が欧州で初めて誰もが望むミシュラン賞を受賞

AsiaNet 67368

パリ、2017年2月 9日/PRニュースワイヤー/--

ミシュランガイド2017の発表に続き、パリのフォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンク(http://www.fourseasons.com/paris )「内のレストラン、Le Cinq、Le GeorgeおよびL'Orangerieが揃ってミシュランの星の栄誉に輝き、ヨーロッパで初めてミシュラン三ツ星レストランを構えた高級ホテルとしての高い評価を得ました。

マルチメディア・ニュースリリースはこちらでご覧ください:

https://www.multivu.com/players/uk/8037451-four-seasons-hotel-michelin-award/

http://mma.prnewswire.com/media/466524/Four_Seasons_Hotel_George_V.jpg

Le George(http://legeorge.com/?page_id=165&lang=en )とL'Orangerie(http://www.lorangerieparis.com/?en )は共にミシュランガイド最新版の中で初めてミシュランの星を獲得し、オート・キュイジーヌ(高級フランス料理)を出すフランスのホテルの仲間入りを果たしました。一方Le Cinq(http://www.restaurant-lecinq.com/en )は、2年連続でミシュラン三ツ星の最高の栄誉を保持しています。

フォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンクの地域担当副社長兼総支配人のJose Silva(http://press.fourseasons.com/paris/hotel-team/jose-silva.html )氏は次のように述べています。「素晴らしい食体験があってこそ、思い出深い滞在が完成するのだと考えています。私自身が美食家ですので、当レストランのチームの料理に最高の期待を常に抱いていますが、彼らは絶えず新しいやり方を取り入れてお客様の期待を上回るよう取り組んでいます。本日授与されたミシュランの5つの星は、当レストランのシェフ、Christian Le Squer氏、Simone Zanoni氏、David Bizet氏と彼らのチームが生み出す優秀さへの取り組みを証明するものです。この称号を得たヨーロッパ初のホテルであることを誇りに思い、今後も長きにわたり素晴らしい料理を届けていきます。」

個性豊かで多才な独自スタイルを持つこの3人のシェフの料理を紹介し、フォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンクは、お客様にこれまでにない食体験をホテル内で提供し、今や誰もが認めるパリで一流の美食家が集う場所となっています。

ソース: フォーシーズンズ・ホテル・ジョルジュ・サンク

(日本語リリース:クライアント提供)

Four Seasons Hotel George V, Paris Becomes the First Hotel in Europe to House Three Restaurants Recognised by the Coveted Michelin Award

PR67368

PARIS, Feb. 9 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

    

    Following the announcement of the 2017 Michelin Guide, the restaurants Le

Cinq, Le George and L'Orangerie at the Four Seasons Hotel George V, Paris

[http://www.fourseasons.com/paris ] have collectively been crowned with a total

of five Michelin stars, making the acclaimed Hotel the first luxury Hotel in

Europe to be home to three Michelin-starred restaurants.

    To view the Multimedia News Release, please click:

    https://www.multivu.com/players/uk/8037451-four-seasons-hotel-michelin-award

    Le George [http://legeorge.com/?page_id=165&lang=en ] and L'Orangerie

[http://www.lorangerieparis.com/?en ] have both been awarded their first

Michelin star in the latest edition of the Michelin Guide and join the Hotel's

French haute cuisine restaurant, Le Cinq [http://www.restaurant-lecinq.com/en

], which retains the highest accolade of three Michelin stars for the second

consecutive year.

    Jose Silva [http://press.fourseasons.com/paris/hotel-team/jose-silva.html

], Regional Vice President and General Manager of Four Seasons Hotel George V

said "We believe that a memorable stay would be incomplete without an

extraordinary dining experience. As a gastronome myself, I have always had the

highest culinary aspirations for our team who have worked to continuously

innovate and exceed our guests' expectations. I believe the

five Michelin stars awarded today are a testament to this commitment to

excellence brought to life by our Chefs, Christian Le Squer, Simone Zanoni,

David Bizet and their teams. We are honoured to be the first Hotel in Europe to

hold this designation and look forward to many more years of culinary

excellence."

    Showcasing the cuisine of three Chefs, each with their own individual

identities, diverse talents and distinctive styles, the Four Seasons Hotel

George V offers guests an unprecedented culinary experience under the same

roof, and is now indisputably the leading gourmet address of the capital.

   (Photo:

http://mma.prnewswire.com/media/466524/Four_Seasons_Hotel_George_V.jpg )

SOURCE: Four Seasons Hotel George V

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