Michter'sがパメラ・ハイルマン氏をマスターディスティラーに任命
Michter'sがパメラ・ハイルマン氏をマスターディスティラーに任命
AsiaNet 66153 (1309)
【ルイビル(米ケンタッキー州)2016年10月19日PRNewswire=共同通信JBN】Michter’s Distillery(ミクターズ蒸留所)は人事異動の一環として、上級生産スタッフの昇進を発表する。パメラ・ハイルマン(Pamela Heilmann)氏(http://www.michters.com/team/#pam )がウィリアム・プラット氏の後任としてマスターディスティラー(蒸留責任者)に就任、プラット氏はフレックスタイムの名誉マスターディスティラーになる。Michter'sのアンドレア・ウィルソン副社長(http://www.michters.com/team/#andrea )はマスターオブマチュレーション(熟成責任者)の任務が加わり、ディスティレリーマネジャー(蒸留所長)のダン・マッキー氏(http://www.michters.com/team/#dan )はハイルマン氏の後任のディスティラーに昇進する。
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Michter'sのジョーゼフ・J・マグリオッコ社長は「この異動はしばらく準備してきた。Michter'sではウイスキーの品質が極めて重要だ。パム・ハイルマン、アンドレア・ウィルソン、ダン・マッキー各氏のようなすばらしく有能な人々がより重要な指導的地位に就き、ウィリー・プラット氏の目覚ましい業績を引き継ぐことを非常に喜んでいる」と語った。
ハイルマン氏はMichter's入社の前に、当時世界最大のバーボン蒸留所だったBooker Noe Distilleryを運営し、米国最高級のバーボンとライを蒸留していた。アンドレア・ウィルソン氏は女性として初めてKentucky Distillers Association会長を務めるなど北米ウイスキー業界で輝かしい経歴を持つ。ダン・マッキー氏はディスティレリーマネジャーとしてMichter'sに入社する前は、Booker Noe Distilleryでディスティレリースーパーバイザーとしてハイルマン氏とともに密接に働いていた。
パメラ・ハイルマン氏は「今回マスターディスティラーになる夢がかなうことになった。私は何年もこのすばらしい業界で何人かの伝説的なウイスキー人とともに働く特権を得てきた。Michter'sのチームが作った驚くべき高水準を維持し続ける機会を与えられ、光栄だ。Michter'sの品質を確保する監視人として"ドクターノー"(Dr. No)の地位を引き継ぐことを喜んでいる」と述べた。
喜びあふれるアンドレア・ウィルソン氏は「Michter'sのマスターオブマチュレーションの責任を負うことにわくわくしている。Michter'sのバーボンとライの品質を実現するために成し遂げられた多くの偉業は、蒸留器を出た後に蒸留液に加えられる極めて重要な処理のすべてに関係するものだった」と語った。
ウィリー・プラット名誉マスターディスティラーは、ケンタッキー州シャイブリーにあるMichter’s Distilleryが「Pratt Whiskey Lab(プラット・ウイスキー・ラブ)」と命名される栄誉を受ける。マグリオッコ氏は「ウィリーは米国ウイスキーの宝だ。彼はウイスキーについて何でも知っており、当社のケンタッキーの蒸留所建設と今日あるブランドとしてのMichter’s の確立に偉大な貢献をした」とたたえた。
これらの昇進に加え、Michter’sはこの10月、Michter's 10 Year Kentucky Straight Bourbon(10年ものケンタッキー・ストレートバーボン)の2016年の2回目で最後の発売と、Michter's 20 Year Kentucky Straight Bourbon(20年ものケンタッキー・ストレートバーボン)の2016年の1回だけの発売を発表する。米国内の750ミリリットル瓶の希望小売価格はMichter's 10 Year Bourbonが120ドル、Michter's 20 Year Bourbonが600ドルである。
www.michters.com
▽問い合わせ先
Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
ソース:Michter's Distillery
Michter's Names Pamela Heilmann Master Distiller As It Institutes Succession Plan
PR66153
LOUISVILLE, Kentucky, Oct. 19, 2016 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
Michter's Distillery is announcing promotions of senior production staff as
it carries through on its succession plan. Pamela Heilmann
(http://www.michters.com/team/#pam ) will assume the position of Michter's
Master Distiller, previously held by Willie Pratt, who will be transitioning to
a flexible schedule as Michter's Master Distiller Emeritus. Michter's Vice
President Andrea Wilson (http://www.michters.com/team/#andrea ) will add the
position of Master of Maturation to her duties, and Distillery Manager Dan
McKee (http://www.michters.com/team/#dan ) will move up to the Distiller
position formerly held by Heilmann.
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"For some time we have been preparing for this transition," stated Michter's
President Joseph J. Magliocco. "At Michter's, the quality of our whiskey is so,
so important to us. I am excited that we have phenomenally talented people like
Pam Heilmann, Andrea Wilson, and Dan McKee assuming greater leadership
positions and carrying on the remarkable work done by Willie Pratt."
Having run Booker Noe Distillery, at that time the world's largest bourbon
distillery, before joining Michter's, Heilmann has distilled some of America's
highest end bourbons and ryes. Andrea Wilson has enjoyed an illustrious career
in the North American Whiskey industry which has included her becoming the
first woman to ever serve as Chair of the Kentucky Distillers Association.
Prior to joining Michter's as its Distillery Manager, Dan McKee worked closely
with Heilmann at Booker Noe Distillery, where he was Distillery Supervisor.
Stated Pamela Heilmann, "This fulfills my dream of becoming a Master
Distiller. Over the years, I have had the privilege of working in this
wonderful industry with some legendary whiskey people. I feel honored to have
the opportunity to continue to uphold the incredibly high standards set by the
Michter's team. I am delighted to assume the 'Dr. No' position as the
gatekeeper ensuring Michter's quality."
An excited Andrea Wilson stated, "I am thrilled to have the responsibility
of Michter's Master of Maturation. So much of the great work that's been done
to achieve the quality of Michter's bourbon and rye has been about all the
critical steps that are taken with the distillate after it leaves the still."
Master Distiller Emeritus Willie Pratt will be honored with the naming of
the "Pratt Whiskey Lab" at Michter's Distillery in Shively, Ky. Said Magliocco,
"Willie is an American whiskey treasure. He knows so much about whiskey, and he
has contributed greatly to building our Kentucky distillery and establishing
Michter's as the brand it is today."
In addition to these promotions, this October Michter's is also announcing
the second and final 2016 release of its Michter's 10 Year Kentucky Straight
Bourbon as well as the first and only 2016 release of its Michter's 20 Year
Kentucky Straight Bourbon. In the United States the suggested retail price per
750ml bottle is $120 for Michter's 10 Year Bourbon and $600 for Michter's 20
Year Bourbon.
www.michters.com
Contact: Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
SOURCE: Michter's Distillery
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