Celebrity CruisesのA・マリック氏、世界最高のバーテンダー大会の1つに向かって船出
Celebrity CruisesのA・マリック氏、世界最高のバーテンダー大会の1つに向かって船出
AsiaNet 65428(0182)
【マイアミ(米フロリダ州)2016年8月18日PR Newswire=共同通信JBN】世界最高のバーテンダーの1人になるための戦いが始まり、17日夜、マイアミでの華やかなイベントでCelebrity Cruiseのアンドレイ・マリック氏が世界有数のクルーズライン3社のクルーズライン・バーテンダー数千人による競技会で優勝した。この競技会では、海のベスト・バーテンダーの1人に栄誉が与えられた。
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160818/399250 )
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160818/399251 )
ボスニア・ヘルツェゴビナ出身のアンドレイ・マリック氏(27歳)は、2016年9月25日から29日にマイアミで開催される世界有数かつ最も評価の高いバーテンダー大会のWORLD CLASS Bartender of the Year Competition(ワールドクラス・バーテンダー・オブ・ザ・イヤー・コンペティション)で、クルーズライナーの代表として参加する。ここで彼は誰もが欲しがる「World Class Bartender of the Year」の称号のため、世界のベスト・バーテンダー59人と戦う。昨年の優勝者である日本の金子道人氏は人生を変えるような旅を経験しており、今は世界を旅行し、幾つかの素晴らしい会場でトップ・バーテンダー大会の決勝戦の審査員を務めることを楽しみにしている。
競技会に参加した全てのクルーズライン・バーテンダーはWORLD CLASSにとって最大となる年の一連の予選を通過してきた。その後、最終の3人の決勝戦出場者は17日夜、マイアミのデラックスなDiageo 396 Barで争った。マスター・ミクソロジストのジュリオ・カブレラ氏、Diageo BAR 396のヘッド・ミクソロジストのデービッド・モリナ氏、Diageoのシニアマスター・オブ・ウイスキーのマーシー・ルーダースハウセン氏を含む業界の一流専門家で構成される委員会が審査した。
アンドレイ・マリック氏は、傑出したショーマンシップと革新的なカクテルの創作および技術、特に彼のシグネチャー・サーブであるBULLEIT Bourbonを主役とする「Old Spice Fashion」により、競技会の最終的な勝者となった。
Celebrity CruisesのCelebrity Millenniumに乗船している一流バーテンダーのアンドレイ・マリック氏は「これは間違いなく私の今までの人生の中で最高の瞬間である。私はWORLD CLASS大会によって認められ、勝つことができて大変うれしいし、感謝している。私はこの数週間、多くの有能なバーテンダーに刺激を与えられ、意欲をかき立てられた。私はWORLD CLASS Bartender of the Year Competitionの優勝決定戦でCelebrity Cruisesと全てのクルーズライン・バーテンダーを代表するために開発した技能と知識を使うことを本当に楽しみにしている」と語った。
ディアジオ(Diageo)のGlobal Cruise and Airlines担当ディレクター、サンドラ・ボシェ氏は「WORLD CLASS は人々がよりよく飲酒するように鼓舞するという使命を負っており、われわれがパートナーの船内でこの経験を提供できるということは素晴らしい。この大会により、われわれはクルーズライン・バーテンダーの技能と職人技を認め、擁護することができる。昨夜は全ての競技参加者が非常に高い水準を示し、非常に刺激的であった。われわれは、全ての決勝戦出場者を祝福したい。そして、アンドレイ・マリック氏が9月のWORLD CLASS Global Finalで最高の幸運を得ることを願っている」と語った。
Celebrity CruisesのFood and Beverage Operations担当アソシエイト・バイスプレジデントであるコーネリアス・ギャラガー氏は「われわれは、アンドレイ・マリック氏がCelebrity Cruisesチームの一流バーテンダーであることを非常に誇りに思っており、昨夜の権威ある競技会での彼の勝利に感激している。われわれはこの数週間、最高級のカクテル作り技術のこの上なく素晴らしいディスプレーを目の当たりにしてきた。われわれはWORLD CLASSに対し、われわれをこの旅程に含め、DIAGEO RESERVEコレクションの受賞歴のある蒸留酒を使用して独特のモーメント・ディフィニションの飲み物を作るという芸術と科学の中でわれわれのバーテンダーを訓練することに感謝したい。われわれのパートナーシップは、われわれがゲストに船上で素晴らしい飲酒体験を提供することを保証している」と語った。
編集者注意
Facebookの「Global WORLD CLASS Finals」ページ
http://www.facebook.com/WorldClass で大会のフォローを。
▽Celebrity Cruises
アンドレイ氏のシグネチャー・サーブ:「Old Spice Fashion」
▽材料
1,5oz BULLEIT(R) BOURBON
0,25oz Allspice Dram Liqueur
0,75oz Honey syrup
2 drops of Tiki bitters
1 bar spoon of creme de Yvette
A dash of Peychaud's bitter
▽レシピ
ミキシング・グラスに全ての材料を加え、希薄になるまで混ぜ、大きなアイスキューブでダブル・オールド・ファッションド・グラスに裏ごしする。絞り出したグレープフルーツの皮で飾る。
▽グラス
ダブル・オールド・ファッションド・グラス
▽飾り
大きなグレープフルーツの皮と乾燥グレープフルーツの輪
節度を持って飲酒を、DRINKiQ.comを参照。
BULLEIT(R) BOURBONの用語と関連のロゴは商標である。
ソース:Diageo Global Travel
Celebrity Cruises' Andrej Malic Sets Sail for One of the World's Best Bartender Competitions
PR65428
MIAMI, Aug. 18 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
The battle to become one of the world's best bartenders is on and last
night at a glamourous event in Miami, Andrej Malic of Celebrity Cruises saw off
competition from thousands of cruise line bartenders from three of the world's
leading cruise lines to be crowned one of the best bartenders at sea.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160818/399250 )
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160818/399251 )
Andrej, 27, from Bosnia and Herzegovina, will now go forward to represent
cruise liners at one of the leading and most respected bartender competitions
in the world - WORLD CLASS Bartender of the Year Competition in Miami on 25th -
29th September 2016. Here he will battle it out against 59 of the world's best
bartenders for the coveted 'World Class Bartender of the Year' title. Last
year's winner, Michito Kaneko from Japan, has experienced a life-changing
journey and now enjoys travelling the world, judging the finals of top
bartender competitions in some incredible locations.
All of the cruise line bartenders who took part in the competition were put
through a series of heats in what was the biggest year yet for WORLD CLASS,
before the final three finalists mixed it up in the deluxe Diageo 396 Bar in
Miami last night. Judged by a panel of the industry's elite experts including
Julio Cabrera, Master Mixologist, David Molina, Head Mixologist for Diageo BAR
396 and Marcy Rudershausen, Senior Master of Whisky for Diageo.
Andrej prevailed throughout the competition with his outstanding
showmanship and innovative cocktail creation and technique, particularly with
his signature serve 'Old Spice Fashion' featuring BULLEIT Bourbon.
Andrej Malic, a leading bartender onboard Celebrity Cruises' Celebrity
Millennium, said: "This is without doubt the best moment of my career to date.
I'm hugely delighted and grateful to be recognised by the WORLD CLASS
competition and to have won. I've been inspired and challenged by many talented
bartenders over the last few weeks and I'm really looking forward to using the
skills and knowledge that I've developed to represent Celebrity Cruises and all
cruise line bartenders at the grand final of the WORLD CLASS Bartender of the
Year Competition."
Sandra Vaucher, Director Global Cruise and Airlines at Diageo said: "WORLD
CLASS is on a mission to inspire people to drink better, and it's fantastic
that we can offer this experience on-board our partner's ships. This
competition allows us to recognise and champion the skills and craftsmanship of
our cruise line bartenders and last night was extremely exciting with a very
high standard displayed by all the competitors. We want to congratulate all of
our finalists and wish Andrej the very best of luck at the WORLD CLASS Global
Final in September."
Cornelius Gallagher, Associate Vice President of Food and Beverage
Operations, Celebrity Cruises, said: "We are extremely proud to have Andrej as
a leading bartender of the Celebrity Cruises' team and thrilled with his
triumph at last night's prestigious competition. We have witnessed the most
exquisite display of first class mixology in the past few weeks. We would like
to thank WORLD CLASS for including us on this journey and for training our
bartenders in the art and science of creating unique, moment-defining drinks,
using award-winning spirits from the DIAGEO RESERVE collection. Our partnership
ensures that we provide our guests with amazing on-board fine drinking
experiences."
Notes to editors
Follow the competition on Facebook at the 'Global WORLD CLASS Finals' page:
http://www.facebook.com/WorldClass
Celebrity Cruises: Andrej's signature serve: 'Old Spice Fashion'
Ingredients:
1,5oz BULLEIT(R) BOURBON
0,25oz Allspice Dram Liqueur
0,75oz Honey syrup
2 drops of Tiki bitters
1 bar spoon of creme de Yvette
A dash of Peychaud's bitter
Recipe:
Add all ingredients in a mixing glass, stir to dilution and strain into
double old fashioned glass over one large ice cube. Garnish with expressed
grapefruit zest.
Glass:
Double Old Fashioned glass
Garnish:
Large Grapefruit Zest and dehydrated grapefruit wheel
Please drink responsibly, visit DRINKiQ.com.
The BULLEIT(R) BOURBON words and associated logos are trade marks.
SOURCE: Diageo Global Travel
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