2016年2月12日

Diebold, Incorporated

Dieboldが2015年第4四半期および通期決算を発表

AsiaNet 63388 (0175)

【ノースカントン(米オハイオ州)2016年2月11日PR Newswire=共同通信JBN】
*北米電子保全事業の廃止を報告

Diebold, Incorporated(NYSE: DBD)は11日、2015年第4四半期および通期決算を発表した。プレスリリースの全文およびその他の決算発表文書は、以下のリンク先にあるDieboldのウェブサイトの投資家関係セクションを閲覧することにより入手できる。

先に発表された通り、Dieboldのアンディー・W・マッテス社長兼最高経営責任者(CEO)とクリストファー・A・チャップマン上級副社長兼最高財務責任者(CFO)が11日午前8時半(米東部時間)からの電話会議で同社の財務業績について説明する。プレゼンテーションと電話会議はhttp://www.diebold.com/earnings でアクセス可能である。電話会議の再生はまた、会議後3カ月間、Dieboldのウェブサイトの投資家関係セクションで閲覧できるようになる。

(注:上記のリンク先をクリックしても新しいウェブページが開かない場合、上記のURLを自分自身のブラウザーのアドレスバーにカット・アンド・ペーストする必要があるかもしれない)

▽Dieboldについて
Diebold, Incorporated(NYSE: DBD)は世界中の人々を金銭と結び付ける技術、ソフトウエア、サービスを提供し、物質的、デジタル的な現金の世界を便利に、安全に、効率的に橋渡しする。Dieboldは1859年の創立以来、傑出したセルフサービスのイノベーション、セキュリティー、サービスを金融、商業、小売り、その他の市場に提供する大手企業へと進化してきた。

Dieboldは世界中で約15000人を雇用し、米オハイオ州カントン近郊に本社がある。Dieboldの詳細はwww.diebold.com またはTwitter: http://twitter.com/DieboldInc を参照。

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20080725/DIEBOLDLOGO

ソース:Diebold, Incorporated

▽問い合わせ先
Media Relations
Mike Jacobsen
APR
+1-330-490-3796
michael.jacobsen@diebold.com

Investor Relations
Steve Virostek
+1-330-490-6319
stephen.virostek@diebold.com

Diebold Reports 2015 Fourth Quarter And Full-Year Financial Results

PR63388

NORTH CANTON, Ohio, Feb. 11, 2016 /PRNewswire=KYODO JBN/ —

– North America electronic security reported as discontinued operations

Diebold, Incorporated (NYSE: DBD), today reported its 2015 fourth quarter
and full year financial results. A complete, full-text press release, along
with other earnings release documents, are accessible by visiting the Investor
Relations section of Diebold’s website, located at the following link:

As previously announced, Andy W. Mattes, Diebold president and chief
executive officer, and Christopher A. Chapman, senior vice president and chief
financial officer, will discuss the company’s financial performance during a
conference call today at 8:30 a.m. (ET). Both the presentation and access to
the call are available at http://www.diebold.com/earnings. A replay of the call
will also be made available on the Investor Relations section of Diebold’s
website for three months following the call.

(Note: If clicking on the above links does not open up a new web page, you
may need to cut and paste the above URL into your browser’s address bar.)

About Diebold
   Diebold, Incorporated (NYSE: DBD) provides the technology, software and
services that connect people around the world with their money – bridging the
physical and digital worlds of cash conveniently, securely and efficiently.
Since its founding in 1859, Diebold has evolved to become a leading provider of
exceptional self-service innovation, security and services to financial,
commercial, retail and other markets.

Diebold has approximately 15,000 employees worldwide and is headquartered
near Canton, Ohio, USA. Visit Diebold at www.diebold.com or on Twitter:

SOURCE: Diebold, Incorporated

CONTACT: Media Relations
            Mike Jacobsen
            APR
            +1-330-490-3796
            michael.jacobsen@diebold.com; OR

Investor Relations
            Steve Virostek