2016年2月10日

Michter's Distillery

Michter’sの10年ものライウイスキーを2年ぶりに発売へ

Michter’sの10年ものライウイスキーを2年ぶりに発売へ

AsiaNet 63350(0160)

【ルイビル(米ケンタッキー州)2016年2月10日PR Newswire=共同通信JBN】Michter’s Distillery(ミクターズ蒸留所)のマスターディスティラー(蒸留責任者)ウィリアム・プラット氏はこのほど、Michter’s の10年シングルバレル・ライの3月発売を承認した。念願のケンタッキー・ストレートライが前回ボトリングされたのは2014年である。

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十分に熟成したと確信するまでウイスキーの発売をしばしば許さないことから、Michter’s営業チームから「ドクターノー」のニックネームで呼ばれるプラット氏は2015年、すでに10年を超えていたにもかかわらず、古いライストックから一切瓶詰めをしなかった。品質にこだわるプラット氏は「私は売るものがなかったセールス連中に人気が高くなかったが、あとわずか熟成させようと10年ものライストックの出荷を控えた。もう少し年を重ねればちょうどよくなると考えたわけだが、その結果は最高にうれしかった」と話した。Michter’s 10年ライの750ミリリットルボトルの米国での希望小売価格は150ドル。

Michter’s Distilleryは米国ウイスキー産業の中心、ケンタッキー州ルイビルのシブリー地区にある。同社は高評価のウイスキーを限定生産しているが、その製品は需要が供給を上回っているため割当制になっている。Michter’sはシングルバレル・ライ、スモールバッチ(少ロット多種生産)バーボン、シングルバレル・バーボン、スモールバッチ・アメリカンウイスキーが名高い。Michter’sは2015年、Kentucky Distillers Association(ケンタッキー蒸留酒業者協会)7番目のHeritage Member(ヘリテージ会員)に選定された。このステータスを獲得した蒸留酒業者は33年ぶりである。詳しい情報はwww.michters.com を参照。

▽問い合わせ先
Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com

ソース:Michter’s Distillery


First Bottling of Michter’s 10 Year Rye Since 2014 Set For Release

PR63350

LOUISVILLE, Kentucky, Feb. 10, 2016 /PRNewswire=KYODO JBN/ —

Michter’s Master Distiller Willie Pratt has approved the release of Michter’s
10 Year Single Barrel Rye for sale this March.  The last bottling of this
coveted Kentucky Straight Rye took place in 2014.

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Nicknamed "Dr. No" by the Michter’s sales force due to his frequent refusal to
release whiskeys before he believes they have sufficiently matured, Mr. Pratt
did not bottle any of his older rye stocks in 2015 despite the fact that they
were already over 10 years old.  A stickler for quality, Pratt says, "I wasn’t
very popular with the sales guys who had none to sell, but I held the 10 Year
Rye stocks back for a bit more maturation.  I thought they would be just great
with some more age, and I couldn’t be happier with how things turned out."  The
suggested U.S. retail price per 750ml bottle of Michter’s 10 Year Rye is $150.

Michter’s Distillery is located in the Shively section of Louisville, Kentucky,
the heart of the American whiskey industry.  It makes highly acclaimed, limited
production whiskeys that have been subject to allocation because demand has
exceeded supply.  Michter’s is renowned for its single barrel rye, small batch
bourbon, single barrel bourbon, and small batch American whiskey.  In 2015,
Michter’s was named the seventh Heritage Member of the Kentucky Distillers
Association, thereby becoming the first distiller in 33 years to achieve that
status.  For more information, please go to www.michters.com.

Contact: Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580  
jmagliocco@michters.com

SOURCE: Michter’s Distillery