一般食品に含まれる知られざる天然原料、アカシア樹脂について知る

Alland et Robert社

一般食品に含まれる知られざる天然原料、アカシア樹脂について知る

AsiaNet 62490

パリ、2015年11月10日/PRニュースワイヤー/ --

131年前に創設されたAlland & Robert社は今日、主に食品業界で使用される、100%天然で安全な原料、アカシア樹脂の世界的な一人者となっています。

マルチメディア・ニュース・リリースは以下をご覧ください:

http://www.multivu.com/players/uk/7681351-alland-robert-acacia-gum-food/

アカシア樹脂は、食用に適した植物性の滲出物であり、アカシアの木から取ることができます。樹脂は、自然にもしくは木の枝に作られた切り口の結果として流れ出ます。同産出物は100%天然で植物性であるだけでなく、採取方法も100%天然となっています。食品産業で使用される産出物の大半と異なり、アカシア樹脂は殺虫剤を使用することなく育てられた、野生の木からのみ採取しており、これらの木の大半はアフリカ、南サヘルで見つけられます。

3000年前、エジプト人はすでにアカシア樹脂を食し、ミイラの包帯がすぐくっつくように使用していました。今日では、食品、薬品、コスメティック産業に使用され、同様に技術的に適用される原料として、幅広い使用方法があります。

ワイン、チューインガム、ヨーグルト、マスカラ・・・これらの日用品に共通するのは何でしょう?これらはアカシア樹脂を含み、単体(そして化学的改良なし)で機能特性を結びつけます:乳化剤、織物、フィルム形成材、食物繊維、安定剤、キャリア・・・アカシア樹脂の天然成分と粘度は食品業界、そして世界一流の食品グループで大変人気となっています。多くの企業は信頼できる天然原料として、アカシア樹脂の多用性に感謝しています。Alland & Robertは、世界的に最も主要な食品企業に供給しながら、また、製薬、コスメティック業界とも二人三脚で協力しています。

アカシア樹脂は100%天然で植物性であり、殺虫剤、GMOフリーです。また、グルテンを含まず、非常に低カロリーで、臭いや味はなく、繊維が豊富に含まれています。同樹脂は、安全原料であり、健康に全く害がないと認められています。アメリカ食品薬品局(American Food and Drug Administration)と合同食品添加物専門家会議(FAO/WHO Expert Committee on Food Additives)は多用性のある食品添加物として知られる(E414)アカシア樹脂に対して、一日摂取許容量を定めていません[1]。また、Alland & Robertは、アカシア樹脂の性質を確かめるため、食品添加物のヨーロッパ規定と薬物類基準(ヨーロッパ、アメリカ、日本)を満たしています。

Alland & Robertは、世界的なアカシア樹脂の専門家です。1884年以降、パリとノルマンディーに拠点を置く同フランス企業は、天然ゴムに特化してきました。同社はまた、研究開発、品質保証と継続的発展に対し焦点を当ててきたおかげで、素晴らしい質として知られる同社商品の追跡可能性と信頼性を保証しています。

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1.一日摂取許容量は、60キロの平均的な人が、論理的に健康を害することなく毎日摂取可能な物質の量です。

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151109/285377 )

情報源: Alland et Robert社

(日本語リリース:クライアント提供)

Discover Acacia Gum, an Unknown Natural Ingredient Found in Many Common Food Products

PR62490

PARIS, Nov. 10 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

Alland & Robert, a French company founded 131 years ago, is today an

international leader in Acacia Gum, an all-natural and safe ingredient mainly

used in the food industry.  

To view the Multimedia News Release, please click:

http://www.multivu.com/players/uk/7681351-alland-robert-acacia-gum-food/  

Acacia Gum is an edible vegetable exudate, coming from acacia trees. It can

flow either naturally or as a result of an incision made in the branches of the

tree. Not only is the product itself 100% natural and vegetal, harvesting

methods are 100% natural too. Unlike the majority of products used in the food

industry, Acacia Gum is harvested solely from wild trees grown without

pesticides, the majority of which are located in the southern Sahel, in Africa.

Three thousand years ago, the Egyptians already ate Acacia Gum and used it to

ensure the bandages on mummies stuck fast. Today, there are a wide variety of

applications: the ingredient is used in the food, pharmaceutical and cosmetic

industries, as well as in technical applications.

Wine, chewing-gums, yoghurts, sodas, mascara… What do those day-to-day products

have in common? They contain Acacia Gum, which alone (and without any chemical

modification) gathers many functional properties: emulsifier, texturing and

film forming agent, dietary fiber, stabilizer, carrier… Acacia Gum's natural

qualities and consistency make it very popular in the food industry, and among

the world's leading food groups. They appreciate the versatility of Acacia Gum,

which for them is a reliable natural ingredient. Alland & Robert supplies most

major food companies worldwide, but also works closely with the pharmaceutical

and cosmetics industries.

Acacia Gum is 100% natural and vegetarian, free from pesticides and GMOs. It

contains no gluten and very few calories, has no odor or flavor, and is high in

fiber. It is a safe ingredient, recognized as having no negative impact on

health. Neither the American Food and Drug Administration (FDA) nor the Joint

JEFCA (FAO/WHO Expert Committee on Food Additives) have set a maximum ADI

(Acceptable Daily Intake)[1] for Acacia Gum, which is well known as a

multifunctional food additive (E414). Alland & Robert also meets the European

regulations on food additives and pharmacopoeia standards (European, American

and Japanese) to ensure the quality of Acacia Gum.

Alland & Robert is the international expert of Acacia Gum worldwide. Since

1884, the French company, based in Paris and in Normandy, has been specialized

in natural gums. Alland & Robert guarantees the traceability and reliability of

its products, known for their excellent quality, thanks to a strong focus on

Research & Development, quality insurance and sustainable development.

(1) The Acceptable Daily Intake is the quantity of a substance that an average

person weighing 60kg could theoretically ingest every day without any risk to

health.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151109/285377 )

SOURCE: Alland & Robert

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