2014年11月10日

公告:中国のChangchun Zhucheng Group Co., Ltd.が防火扉の安全認証で警告

AsiaNet 58577(1251)

【長春(中国)2014年11月10日PRN=共同通信JBN】中国のChangchun Zhucheng Group Co., Ltd.(長春鋳誠集団)は、同社製の2時間耐火認定の防火扉がUL(米保険業者安全試験所)認証を受けていないのにULマークを表示していたと発表した。当該の防火扉は2時間耐火のULの認証試験を受けておらず、性能がULの基準に合致しているかどうかも不明である。

当該の防火扉は以下の通り。製造業者名は「Changchun Zhucheng Group Co., Ltd.」ないし「R25429」で、下記のラベルが貼付されている。

SWINGING TYPE FIRE DOORS
NO. *
FIRE DOOR RATING 2 HR.
FIRE DOOR
TO BE
EQUIPPED
WITH
FIRE EXIT
HARDWARE

*以下のナンバーが表示されていることがある。
P 589201からP 589300
P 589926からP 589951
A 26894838からA 26894900
A 26894901からA 26894919

ラベルのサンプル写真:

販売ないし流通:Bengal Technological Corporation Ltdが降ろしたが、他の業者が販売ないし流通させた可能性がある。
是正措置:上記に該当する防火扉を所有している場合はChangchun Zhucheng Group Co., Ltd.に連絡をとって返品の指示を仰ぐこと。

▽問い合わせ先
Tel: +86-431-8261 3366
Fax: +86-431-8263 2070
E-mail: export@zhuchenggroup.com
Web: www.zhuchenggroup.com

Photo – http://photos.prnasia.com/prnh/20141110/0861408290-a
Photo – http://photos.prnasia.com/prnh/20141110/0861408290-b

ソース:Changchun Zhucheng Group Co., Ltd.

PUBLIC NOTICE: Changchun Zhucheng Group Co., Ltd Warns of Unauthorized Fire Door

PR58577

CHANGCHUN, China, Nov. 10, 2014 /PRN=KYODO JBN/ —

The following is a notification from Changchun Zhucheng Group Co., Ltd.
that the two hour rated fire door identified below and manufactured by
Changchun Zhucheng Group Co., Ltd. is not authorized to bear a UL Mark. The
fire door has not been evaluated by UL for a 2 hour rating and it is unknown if
it complies with UL requirements.

Identification of the Fire Door: The fire door is marked with the
manufacturer’s name "Changchun Zhucheng Group Co., Ltd." or "R25429" and is
provided with a label with the following:

SWINGING TYPE FIRE DOORS
    NO. *
    FIRE DOOR RATING 2 HR.
    FIRE DOOR
    TO BE
    EQUIPPED
    WITH
    FIRE EXIT
    HARDWARE

*The following numbers may be marked

P 589201 Through P 589300

P 589926 Through P 589951

A 26894838 Through A 26894900

A 26894901 Through A 26894919

Photograph of a sample label:

Sold or Distributed by: Known to be distributed by Bengal Technological
Corporation Ltd, may have been sold and distributed by others.

Remedy: If you have one of the doors identified, contact Changchun Zhucheng
Group Co., Ltd. for instructions on returning the doors.

Tel: +86-431-8261 3366
    Fax: +86-431-8263 2070
    Web: www.zhuchenggroup.com

SOURCE: Changchun Zhucheng Group Co., Ltd.