◎大切なデジタルファイルを保護するPHYTTER DOCK

インターラッシュ

AsiaNet 56622

【編註】クライアントからの要請により、提供された原稿をそのまま配信します。

共同通信JBNでは一切編集を行っておりません。

ニュースリリース - 即時発表

大切なデジタルファイルを保護するPHYTTER DOCK

米国カリフォルニア州アーバイン(2014年5月1日) -  デスクトップやノートパソコンは現代人の必需品です。仕事で使うデジタルデータや思い出の写真など、大切なファイルの保管先として便利な一方、こうしたデバイスは常に不具合・故障、果ては盗難などにより、保存したファイルともども失われる可能性を孕んでいます。しかし、オンラインでファイルを安全かつ便利に保管できるPHYTTER DOCKを使えば、そんな心配は無用です。クラウドベースのストレージ・プログラムであるPHYTTER DOCKは、インターネット初心者からエキスパートまで、すべてのユーザーにご満足いただけるよう、あらゆるシステムに対応しています。

PHYTTER DOCKだからできること

クラウドベースのPHYTTER DOCKなら、写真・動画・音楽・仕事用のデータなど、重要なデジタルファイルをオンラインで安全に保管でき、さらにアクセスも自由自在です。また、共有フォルダを利用すれば、ご家族やご友人など、どなたとでもファイルを共有することが可能です。もう大切なファイルを持ち運んだり、転送したりする必要はありません。

PHYTTER DOCKは、スマートフォン、タブレット、ノートパソコン、デスクトップなど、多様なデバイスでお使いいただける上、インターネット環境さえ整っていれば、保管したファイルは、世界のどこからでもアクセス可能です。

重要ファイルの管理はPHYTTER DOCKにお任せください。ビジネスや私的なファイルの保管に最適なクラウドベースのストレージ、PHYTTER DOCKは、無料でお試しいただけます。さらに、容量88GBの追加プランも、年間利用料3,990円にてご用意しています。

PHYTTER DOCKはインターラッシュでのみご購入いただくことができます。インターラッシュは、オンライン・コミュニケーション・パッケージの提供を通じて、アジアで活躍するビジネスパーソンや実業家の皆さんをサポートする国際的なIT企業です。

PHYTTER DOCKについての詳細は、 www.PHYTTERDOCK.comをご覧ください。

Apple製品対応PHYTTER DOCKアプリケーションは、こちらよりダウンロードできます。

Android製品対応PHYTTER DOCKアプリケーションは、こちらよりダウンロードできます。

インターラッシュについての詳細は、www.Interush.com をご覧ください。

#  #  #

Phytter Dock will Protect Your Most Valuable Digital Files

PR56622

IRVINE, Calif., May 1, 2014 /PRN=KYODO JBN/ --

Unfortunately it's likely just a matter of time before your laptop freezes, is

dropped or stolen; causing you to lose your most valuable digital business

files and personal images! Phytter Dock will help you secure your most valuable

digital data online. The convenient cloud-based storage service makes storing

files convenient, worry-free and secure. Phytter Dock is compatible with

virtually all systems and is user-friendly to Internet users of all levels.

What is Phytter(R) Dock?

Phytter Dock allows users to store and retrieve personal digital files such as

photos, videos, music and important work documents online.  It also enables

users to share files to friends and family through public folders, so users no

longer need to carry files from location to location, or transfer files from

one device to another.

The cloud-based storage program is compatible with multiple devices including

smartphones, PC, tablets and laptops, and is accessible from anywhere in the

world as long as users have an Internet connection.

Users can try the cloud-based storage service for free or simply purchase 88

massive GB of storage space for only $39.95 per year! Phytter Dock is the

one-stop solution to managing all your important personal and business files.

PhytterDock is available exclusively from Interush, Inc., an international IT

company that supports business professionals and entrepreneurs throughout Asia,

by providing a comprehensive suite of online communications tools.

To learn more, please visit: www.PhytterDock.com.

Download the Phytter Dock iTunes App here

(https://itunes.apple.com/us/app/phytter-dock/id587265134?mt=8 ).

Download the Phytter Dock Google Play App here

(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PHYTTERDOCK.apk ).

To learn more about Interush, please visit: www.Interush.com.

SOURCE Interush Inc.

CONTACT: info@interush.net

SNSでも最新のプレスリリース情報をいち早く配信中