◎インターラッシュ、FIA世界耐久選手権におけるアストンマーティン・レーシングとのスポンサーシップを発表

インターラッシュ

AsiaNet 56077

【編註】クライアントからの要請により、提供された原稿をそのまま配信します。

共同通信JBNでは一切編集を行っておりません。

インターラッシュ、FIA世界耐久選手権における

アストンマーティン・レーシングとのスポンサーシップを発表

米国カリフォルニア州アーバイン (2014年3月6日) /PRNewswire/ -- インターラッシュはこのほど、世界に名高いアストンマーティン・レーシング・チームと新たなスポンサー契約を締結しました。インターラッシュは、バンブー・アストンマーティン・レーシング所有の車体番号99番、アストンマーティンV8ヴァンテージGTEのメイン・スポンサーとして、フランスで毎年開催される世界最高峰のル・マン24時間耐久レースを含む、2014年FIA世界耐久選手権に参戦します。

インターラッシュのZENRISEブランドを車体に掲げて2013年FIA世界ツーリングカー選手権(WTCC)に参戦したバンブー・エンジニアリングは、上海、マカオ両レースにおいて表彰台を飾りました。この時の縁がきっかけで、今般インターラッシュとバンブー・アストンマーティン・レーシングの間に新パートナー契約が実現しました。

2014年のシーズン始動に向けた最終調整のために、アストンマーティン・レーシングの本拠地、イギリスを訪れたインターラッシュ、マーティ・マシューズCEOは、アストンマーティン・レーシングとの契約について次のようにコメント。『バンブー・アストンマーティン・レーシング・チームとの新たなパートナーシップを大変喜ばしく思っています。日本、中国、アメリカ、ブラジル、そしてヨーロッパにおける、インターラッシュのブランド認知度向上につながる素晴らしい機会となるでしょう。』

2014年FIA世界耐久選手権は、7戦にわたる6時間耐久レースと、世界的知名度を誇るフランスのル・マン24時間耐久レースの合計8戦によって構成されます。各レースでは、ダリル・オーヤン(香港出身)、アレックス・マクドウェル(イギリス出身)、フェルナンド・リーズ(ブラジル出身)の3人のドライバーが、いまやアストンマーティン・レーシングの象徴とも言えるブルーとオレンジのガルフカラーに彩られた99番のマシンを駆り、苛酷な条件のもと、技術と忍耐力の限界に挑みます。

FIA世界耐久選手権は、以下の日程で開催されます。

イギリス(4月20日)、ベルギー(5月3日)、フランス(6月14日~15日)、アメリカ(9月20日)、日本(10月12日)、中国(11月2日)、バーレーン(11月15日)、ブラジル(11月30日)

アストンマーティン・レーシングについての詳細は、www.astonmartin.com/racingをご覧ください。

バンブー・エンジニアリングについての詳細は、www.bamboo-engineering.com をご覧ください。

インターラッシュについての詳細は、www.Interush.com をご覧ください。

スポンサーシップについてのビデオは、www.teaminterush.com/AMRannouncement をご覧ください。

情報元: Interush Inc.

Aston Martin Racing Welcomes Interush to the FIA Le Mans World Endurance Championship Series

PR56077

IRVINE, Calif., March 6 , 2014 /PRN=KYODO JBN/ --

The world-famous Aston Martin Racing Team is very proud to welcome Interush to

become the primary sponsor of their #99 Aston Martin V8 Vantage GTE car in the

2014 FIA World Endurance Championship including the prestigious Le Mans 24-Hour

race held each year in France. This opportunity for Bamboo Aston Martin Racing

and Interush to partner in the #99 entry came through Interush's relationship

with Bamboo Engineering who won the FIA WTCC Championship in 2013, racing for

Interush's ZENRISE brand in Shanghai and Macau.

The #99 race car will be based at Aston Martin Racing headquarters in England,

where Interush CEO Martin Matthews went to finalize plans for the 2014 race

season. "I am so pleased to be working with the new Bamboo Aston Martin Racing

team and the opportunity this provides Interush to expand our brand recognition

in Japan, China, USA, Brazil, and Europe"

The 2014 LeMans Endurance race series will compete in seven different 6-hour

races, plus in the world-renowned 24-hour Lemans race in France. Each race will

feature three drivers who will share the grueling test of skills and

perseverance. These will include drivers Darryl O'Young of Hong Kong, Alex

MacDowall of England, and Fernando Rees of Brazil.

The #99 Aston Martin will be run in the iconic light blue and orange Gulf

Racing design, famously used by Aston Martin Racing. The Le Mans Endurance

Races will be held in England (4/20), Belgium (5/3), France (6/14-15), USA

(9/20), Japan (10/12), China (11/2), Bahrain (11/15) and Brazil (11/30).

For more about Aston Martin Racing, visit: www.astonmartin.com/racing

For more about Bamboo Engineering, visit: www.bamboo-engineering.com

For more about Interush, visit: www.interush.com

Watch sponsorship announcement video here: www.teaminterush.com/AMRannouncement

SOURCE:  Interush Inc.

SNSでも最新のプレスリリース情報をいち早く配信中